Sponsorborden krijgen mooi plekje

Sinds dit jaar beschikt onze volleybalarena sporthal De Stolp over een boarding waar onze reclameborden op een vaste zichtlocatie hangen.

Omdat Volleybalvereniging Dosko de hoofdgebruiker van De Stolp is en afhankelijk is van reclame-inkomsten heeft onze vereniging het beheer over de boarding.

Adverteren in de boarding van De Stolp is voor bedrijven aantrekkelijk en relatief goedkoop.

Onze sponsorcommissie benadert regelmatig bedrijven met de vraag of ze reclame willen maken in de boarding van De Stolp. Inmiddels hebben vele bedrijven een reclamebord in De Stolp.

Er zijn in de boarding nog enkele plaatsen vrij. Heeft u belangstelling voor een reclamebord in De Stolp neem dan contact met ons op:  sponsorcommissie@vvdosko.nl