Single Blog Title

This is a single blog caption

Schatgraven in het Doornse gat

Het is zaterdag 17 november. 10 dwergen vanuit Stolwijk en omtrek zetten hun stapjes naar het oosten. Op naar Doorn het heuvelse Doorn, lekker schatgraven in het Doornse Gat.
De reis verliep voorspoedig, lekker muziekje op, beetje bouncen, u kent het wel.

1e set: van een koude kermis thuis

Ruim op tijd arriveerden we in Doorn. Eens kijken of we Doornroosje konden verleiden. Het spel is op de wagen. Of zoals de Fransen zeggen: Le jeu est sur la voiture! Dat betekent dus hetzelfde, alleen dan in Frans.
Helaas was onze opperdwerg wat aan de late kant. Arco dacht de honneurs wel even waar te kunnen nemen, maar niets bleek minder waar, hij bakte er vrij weinig van. Arco stuurde de dwergen namelijk in een verkeerde formatie de duinen in. Lekker stom Arco.
Na een beroerde openingszin, leken we het op een gegeven toch aardig voor elkaar te krijgen bij Doornroosje. We juichten te vroeg, want Doornroosje bleek een wispelturige bitch te zijn. Net op het moment dat de tong zich in het keelpijpje wilde prikken, werd er een bitchklap op de wang uitgedeeld. Auw.

Romantiek in het Doornse bos

Uithuilen en opnieuw beginnen was het devies. Tristan gaf ons een paar verfrissende versiertrucs mee, en met nieuwe moed gingen wij de opnieuw de loopgraaf van de liefde in. Na de beroerde openingszin aan het begin pikte vooral Arco het liefdesspel goed op. “Hey Doornroosje, jij houdt toch zo van slapen? Slaap je vanavond bij mij” Was onder andere één van zijn gevleugelde uitspraken.
Doornroosje kreeg een blosje op haar wangen, en wij wisten, we zijn binnen. (Figuurlijk gesproken dan)

Onterecht een grote mond

Zoals gezegd, Doornroosje is een wispelturige bitch. Het ene moment denk je haar te pakken te hebben, het andere moment is zo onbereikbaar als het maar zijn kan. Sterker nog, ze werd gewoon kneiter irritant. Stoere praat, vooral tegen onze coach. Niet leuk Doornroosje, niet leuk.
Het weerhield onze coach er niet van om ons wat nieuwe moed in te spreken. Dat was ook zeker wel nodig want onze koppies gingen al een beetje hangen door die stoere praat van de chick.
Tristan liet het er dus zogezegd niet bij zitten, hij gaf ons allemaal een corrigerend tikje op onze kaak zodat we weer bij de les waren. En groot gelijk had hij, we waren toch verdoornrie niet voor jan voorbibs naar Doorn afgereisd! Die chick die is voor ons!
Onze overtuiging sloeg in als een bom bij de schone slaapster, ze viel als een baksteen voor onze nieuwe verschijning. Het had wat voeten in de duinen, maar uiteindelijk gaf Doornroosje zich over, ze moest voor ons verleidingsspel buigen. (Letterlijk in dit geval)

Het was een zware bevalling, Doornroosje bleek in eerste instantie een Doorn in het oog. Gelukkig heeft onze vastberadenheid alsnog een mooi resultaat opgeleverd. De dwergen uit Stolwijk lieten Doornroosje voldaan en vergenoegd achter, en namen als bonus ook nog eens 3 goudklompen mee.

Enervo HS1 – Dosko HS1 à 2-3!

Al met al een enervorende dag.

P.S. Remco de H, volgende keer wel even de muziekbox laten staan in de kleedkamer als er nog teamgenoten aan het douchen zijn. Heel irritant en egoïstisch om hem gelijk mee te nemen.

P.S.2. Aanstaande zaterdag komt Majella op bezoek. 14.00 uur. Het is knoeperd koud buiten, dus warm jezelf op met een lekker volleybalpotje. Moet je echt doen, is toch chill? Ja toch? Niet dan? Jawel.