Ronald Heijstek terug bij Dosko

Volleybalvereniging Dosko uit Stolwijk en Ronald Heijstek gaan de samenwerking aan. De oudtrainer van dames 1 van volleybalvereniging Thor gaat bij Dosko de jeugd en de trainers begeleiden en onder handen nemen.

Voorzitter Jeffrey Arendsen van Dosko is blij met de terugkeer van de ambitieuze Heijstek. Door de komst van Ronalds zoon raakten ze al snel in gesprek over hoe ze de toekomst voor de jeugd en de trainers beter kunnen maken.

Er is enorm veel talent binnen Dosko. Dosko heeft als één van de weinige clubs in de regio een meisjes en een jongens team in de B-categorie. Afgelopen seizoen werd meisjes B 2 keer kampioen, in deel 1 met overmacht zonder set/puntverlies. Tijdens het 2e deel van het seizoen speelde MB 1e klasse en moest er geknokt worden voor de punten. De jongens redden het in deel 2 op 1 punt na net niet, echt zonde na al het harde werken.

De komende periode snuffelen beide partijen aan elkaar en gaan ze er alles aan doen om de club nog technisch en tactisch vaardiger te maken.