Nieuw hoofdstuk in succesvolle fase Heren 1

10 november 2018       –           Dosko HS 1 – Timios HS1

“Lezen is denken met andermans hoofd”

10 november 1397       –           Geboorte van legende Johannes Gutenberg

Persoonlijk ben ik Johannes erg dankbaar. Hij is namelijk verantwoordelijk voor de uitvinding van de “losse letters”. Oftewel, de mogelijkheid om je teksten te corrigeren.

Moet je naagaan, als dat niet mogelijk was deze tijd. Dan zouh et dus zomaar kunne nzijn dat, als je nooitje typdiploma hebt gehaald, de wedstrijdverslagen heel lastig te schrijvn zouden zijn.

Gelukkig is dit dus niet het geval.

Met terugwerkende kracht(en)

Over corrigeren gesproken, Timios zal na afgelopen zaterdag de wens vaak hebben uitgesproken, om als het nog zou kunnen, een heel aantal aspecten hiervoor in aanmerking te laten komen.. Maar ja, dat is iets met een koe en in een kont kijken.
In dat geval hadden ze beter vooraf het Dosko’s paardje beter in de bek moeten kijken.
Gelukkig hebben ze daar nu achteraf goed de tijd voor, alles staat namelijk op film. Bij deze wensen wij Timios heel veel kijkplezier!

Als je de wedstrijd als boek zou beschouwen, dan zou het je opvallen dat elke speler van ons wel een hoofdstuk heeft geschreven. De ene speler mocht een langer hoofdstuk schrijven dan de ander, maar iedereen heeft zijn steentje bijgedragen. Goed georganiseerd door onze coach Tristan.
(Die overigens zelf de hoofdrol speelt in een ander boek, Tristan & Isolde, ook de moeite waar om te lezen)

Al met al kunnen we concluderen dat Timios afgelopen zaterdag het verkeerde evenement heeft uitgekozen. Zo was er in Boskoop ook genoeg te doen, het zal u niet verbazen dat ik als boekenwurm dit evenement had bezocht als ik in de volleybalschoenen van Timios stond:

Boekenmarkt verkoop in “De Brug”

Per saldo

Wie schrijft, die blijft. En wij blijven lekker schrijven. Weer lekker 5 puntjes.
Timios kan de punten op hun buik schrijven helaas..

Nu op naar zaterdag, uit op bezoek bij Enervo. Zij schreven 3 puntjes bij dit weekend. Wij moeten dus op onze tellen passen, of beter gezegd: Volleyballer, blijf bij je leest!

Om onze dikke, rokende en drinkende voorbeeld Winston Churchill te quoten:
“De geschiedenis zal aardig voor ons zijn, want wij zijn van plan het te schrijven”

Dosko – Timios à 4-0