Meiden B begint perfect aan het nieuwe seizoen!

Het seizoen is al 3 wedstrijden onderweg, en de meiden hebben nogsteeds geen set verloren. Voor het eerst spelen de meiden in de B en blijkbaar is het aanpassen geen probleem geweest. Zowel het hogere net als het grotere veld zijn eerder voordelen dan nadelen. Daar komt ook nogeens bij dat de meiden systeem zijn gaan spelen. Een hele klus voor coaches Chantal Beltman en Iris de Bruin zou je zeggen. Maar het pakt allemaal goed uit.

Vandaag stond Timios op het programma. Na 2 keer al 4-0 gewonnen te hebben was de vraag of dit de eerste serieuze tegenstander zou worden. Maar de meiden speelden goed. Heel erg goed zelfs. Het systeem liep vloeiend, er werd sterk geserveerd, er werden mooie punten gemaakt. Ook het publiek werd vermaakt door de enthousiasme van de meiden.  En zo wonnen de meiden weer met 4-0. En zo staat de teller al op 12 punten na 3 wedstrijden.

Het zelfvertrouwen is hoog bij de meiden. Op de vraag of het team kampioen wordt zei middenaanvalster Joy de Lange: “Tuurlijk!” Dit kan ook niet anders na zulke goede wedstrijden. En voorlopig ziet het er ook naar uit dat het gaat gebeuren.  Wel is ze verbaasd dat het zo goed zou gaan aan het begin van dit seizoen, na alle veranderingen en op een hoger niveau.

Donderdag staat er een bekerwedstrijd op het programma. Weer tegen Timios maar dit keer een ander team. Kunnen de meiden ook deze wedstrijd weer met mooi volleybal en enthousiasme winnen? Voor alle belangstellenden: de wedstrijd begint  om 18:30 in Waddinxveen.