Jongens B kampioen

We hebben er even op moeten wachten, maar het is uiteindelijk dan toch gebeurd. Jongens B mag zich de sterkste van de competitie noemen en niet meer dan terecht. Er werd namelijk geen enkele wedstrijd verloren. Sterker nog, er werden maar 2 sets in de hele competitie verloren.

Vanaf het begin was het voor iedereen duidelijk. Jongens B deed het voor niets minder dan het kampioenschap, het was zichtbaar tijdens elke wedstrijd. De jongens gingen er vol voor en daarmee werd elke tegenstander op een dikke nederlaag getrakteerd.

Jongens B en kampioenswedstrijden, de laatste keer ging het gruwelijk mis en daar hebben de jongens duidelijk van geleerd. Dit jaar stapten de jongens met een heel ander gevoel deze beslissende wedstrijd in om zo snel mogelijk kampioen te worden.

Volgend jaar komt Jongens B uit in de 1e klasse en zal het daar ook de kwaliteiten die ze hebben moeten laten zien. Met het talent wat er rondloopt moet dat zeker goedkomen.