Heren 3 nog ongeslagen

In de 2e klasse zijn de mannen van het 3e prima begonnen aan het seizoen. Al 4 wedstrijden zijn er inmiddels gespeeld, maar er ging nog geen wedstrijd verloren. En dat zorgt voor een hoge plek op de rangelijst. Na 4 wedstrijden staan zij met 16 punten op een keurige derde plek.

Het meest ervaren team van de vereniging laat dus weinig punten liggen, maar toch is er een kritiekpuntje. Er is nog niet met 4-0 gewonnen. Er is elke wedstrijd wel een set laten liggen en dat knaagt. Wedstrijden winnen is leuk, maar het liefst met 4-0 natuurlijk.

En dat willen de mannen vanavond gaan doen. Nummer 6 Nesselande komt op bezoek in Stolwijk. Om 21:00 begint de wedstrijd en het gaat spannend worden. Nesselande staat niet voor niks 6e. maar er moet zeker gewonnen kunnen worden.

Mocht je niks te doen hebben? Het is zeker de moeite waard om bij dit gezellige team te kijken. Van deze mannen word je wel enthousiast als je er naar kijkt. De sfeer, resultaat, en de manier waarop gespeeld wordt zorgt voor een glimlach op het gezicht.

Kom dus allemaal kijken naar DOSKO-Nesselande in de Stolp.