Heren 3 aan vooravond van kampioenskraker

Het seizoen zit er bijna op, en voor de meeste teams is al duidelijk hoe de kaarten liggen. Alleen bij Heren 3 is nog alles mogelijk, na een flinke misstap afgelopen vrijdag staat er aanstaande donderdag maar 1 ding op het spel. Thuis tegen de buurman, en ook nogeens de nummer 1 sinds vrijdag. VCH, er staat een echte kampioenskraker op het programma.

Zowel Dosko en VCH winnen het grootste gedeelte van hun wedstrijden en strijden dan ook samen voor het kampioenschap, de sterkste van deze 2 zal dus het feestje gaan mogen vieren.

Heren 3 moet donderdag eigenlijk met 3-1 of 4-0 winnen van VCH om nog echt grote kans te maken op het kampioenschap en daarmee ook directe promotie naar de 1e klasse af te dwingen. Een lastige opgave lijkt het te worden, want de uitwedstrijd werd verloren.

Deze week staat dus de thuiswedstrijd op het programma en het belooft en echte kraker te worden. In Stolwijk, in de Stolp, de plek waar Heren 3 moet gaan schitteren. Kunnen we na de wedstrijd alvast een klein feestje gaan vieren? Of gaat VCH er met de punten vandoor.

1 ding weten we zeker, zonder een hoop publiek kunnen de heren van het 3e het niet. Kom dus allemaal kijken aanstaande donderdag in de Stolp, de wedstrijd begint om 21:00 op veld 1.