Single Blog Title

This is a single blog caption

Dosko houdt niet van koude pannenkoeken

Burenruzies, je hebt ze in alle soorten en maten. Programma’s te over.
Zit je buurvrouw elke keer heel hard het Wilhelmus te zingen als ze zit te scheiten? Dan bel je toch gewoon Mr. Frank Visser, die lost het wel op.

Wij hebben het niet zo op burenruzies, want zo als het gezegde luidt: “Beter een goede buurman met een voorraad koude pilsjes in huis, dan een verre vriend die wellicht ook wel koud pils in huis heeft, maar waar je er maar een paar kan drinken, omdat je er met de auto naar toe moet” (Reclame: Ben je de Bob? Zeg dan hardop dat je de lul bent.)

VollinGo leek voor ons wel zo’n goede buur. Wellicht wat brutaal, dat bleek uit de 3-2 uitslag in Stolwijk wel, maar ja dat is ook een beetje dat stadse hè. Wie zich de 5e set daar nog van herinnert weet dat die gasten echt niet te beroerd zijn om cadeautjes te geven.

Nu weet u, beste lezer, dat wij de jongens van Dosko echt geen verkeerde jongens zijn. Maar je kan wel te ver gaan. Geef ons, als we op bezoek komen, geen koude pannenkoeken, daar houden we niet van.

U begrijpt wel, VollinGo is Tilly, Dosko is Conny.
(Begrijpt u het niet, check dan eerst even de link hieronder)
https://www.youtube.com/watch?v=grSEQU6ShUA

Tilly wist dondersgoed goed dat wij niet van koude pannenkoeken houden, en wat krijg je vervolgens geserveerd? Van die vieze dikke melige koude pannenkoeken. Om van te kotsen. Tilly is echt een eikel, dachten wij.
Om het in perspectief te plaatsen, dit is hetzelfde als dat je zegt: “Hé ga je mee naar een concert van Rammstein, en je denkt van, ja is leuk. Maar op het moment dat je daar aankomt blijken die heel niet op te treden, maar staat Jeroen van de Boom daar..”

Eerlijk is eerlijk, het was niet allemaal kommer en kwel bij Tilly. We hadden misschien een moeizame start, maar op een gegeven moment begon Tilly te begrijpen wat Conny lekker vond.
Slavinken, want daar kan je ons dood mee gooien. Tilly begreep dat ze wat goed te maken had na die smerige koude pannenkoeken, en dus kwam ze niet met 1 slavink, maar met notabene 3 slavinken over de brug. Vonden we heerlijk.

Uiteindelijk bleek Tilly dus helemaal niet zo’n beroerde buurvrouw te zijn.

VollinGo vs Dosko : 1 – 3

Burenruzie opgelost. (Eat your heart out Mr. Frank Visser)