De 2e speelronde staat op het punt van beginnen!

Dit weekend staat speelronde 2 alweer op het programma. Maar dat begint vananvond al. Dames 1 speelt op de donderdagavond in Sassenheim tegen VCS. Kunnen zij na een goede eerste wedstrijd waarin met 3-1 werd gewonnen ook de vorm voortzetten? We houden het in de gaten!

En dan de vrijdagavond. Hier worden maarliefst 3 wedstrijden gespeeld!

Om te beginnen bij Dames 2. Zij spelen bij de buren. In Gouda om precies te zijn, bij Servylo. Vorige week een prima wedstrijd gespeeld, en morgenavond gaat er gestreden worden om ook de tweede wedstrijd te winnen. Vrijdagavond, in Gouda, eigenlijk geen reden om niet te gaan kijken toch?

Ook Dames 4 speelt in Gouda tegen Servylo. Dus heeft Dames 2 naar de overwinning geschreeuwd, blijf zitten en moedig ook Dames 4 aan! Met een dikke 4-0 overwinnen in de Stolp vorige week zijn zij de favoriet. Maar dat betekent niet dat deze wedstrijd een makkie wordt.

En dan de mannen van Heren 3, zij spelen om 21:00 helemaal in Delft. Een latertje dus. Vorige week wonnen ook zij hun eerste wedstrijd en zijn dat ook morgen zeker van plan! Nu geen 3-1 maar een 4-0 is de bedoeling. Zet hem op mannen!

Zaterdag, de dag dat Heren 2 hun eerste wedstrijd in de 1e klasse speelt na het kampioenschap van vorig jaar. En dat dé derby van de Krimpernerwaard gespeeld gaat worden: Thor HS1 – Dosko HS1.

Maar zoals gezegd. 2 kampioenschappen op rij en dus uitgekomen in de 1e klasse. We kunnen zeggen dat de mannen van Coach Bram de Gier er veel zin in hebben om hun kwaliteiten op een hoger niveau te laten zien. Zij beginnen het seizoen uit bij Servia in Vianen.

Thor HS1 – Dosko HS1. Deze wedstrijd is een wedstrijd opzich. Het gaat niet alleen om de uitslag, maar ook eer en prestige. De laatste jaren is het een waar spektakel geweest. En dat belooft veel goeds. De wedstrijd begint om 15:30, in Bergambacht. Komt allen kijken naar de nu al wedstrijd van het jaar!