Bomvol programma in de Stolp

Een nieuwe speelronde is aangebroken, Heren 2 wist met 4-0 te winnen en nu is het de taak aan de andere teams om hier een goed vervolg aan te geven.

We beginnen meteen met een kraker. Jongens A gaat strijden voor misschien wel het kampioenschap tegen de grootste concurrent DVC. De uitwedstrijd ging verloren en dus zijn de jongens erop gebrand om revanche te nemen. De wedstrijd begint om 9:30uur en het is zeker de moeite waard om op de tribune te zitten.

Tegelijkertijd speelt op veld 2 Jongens C, wat zij dit seizoen doen is ontzettend knap. Komen uit de mini’s en staan gewoon op een keurige 2e plaats. Ook zaterdag zijn ze van plan om de punten thuis te houden. Dit moet gebeuren tegen Zovoc JC3. Deze wedstrijd begint net als op veld 1 om 9:30uur.

Na deze 2 wedstrijden hoeft u zeker niet naar huis, want het altijd vrolijke Meiden A begint hun wedstrijd tegen ZVH. Helaas ging de afgelopen bekerwedstrijd verloren, maar de meiden zijn gebrand om deze wedstrijd te laten zien wat ze daadwerkelijk in huis hebben. 4 punten moet dus zeker kunnen. De wedstrijd begint om 11:30uur.

Ook Jongens B begint om 11:30uur. Zij spelen tegen de buren uit Gouda, Vollingo komt namelijk op bezoek. Jongens B bezet op dit moment de 2e plek en een 4-0 overwinning kan ervoor zorgen dat ze nog meestrijden om het kampioenschap. Uiteraard hebben ze daar veel publiek bij nodig.

Dames 3 draait goed dit seizoen en hun ambitie is duidelijk, kampioen worden. Zaterdag moet er een volgende stap worden gezet naar dit uiteindelijke doel. De nummer laatst SKC komt op bezoek. Als de dames met dezelfde instelling deze wedstrijd ingaan zoals zij dat het hele seizoen al doen, dan moet het zeker lukken om 5 punten bij te kunnen schrijven na de wedstrijd. De wedstrijd begint om 13:30uur.

Naast Dames 3 draait ook Dames 2 goed. Helaas werd vorige week nipt verloren, maar deze week kunnen ze hun slag slaan. Als koploper beginnen zij de wedstrijd tegen nummer 3 Majella. Wel moet er gewonnen worden om aan de leiding te blijven, maar met genoeg publiek moet dat zeker lukken. De wedstrijd begint op veld 2 om 13:30uur.

Dan de aandacht voor Heren 3. Dit team heeft de stijgende lijn te pakken en won de laatste 3 wedstrijden. Er staat een echte derby op het programma. Nummer 2 VCH komt naar Stolwijk toe en dat is een garantie voor een mooie wedstrijd. Strijd, passie en beleving zijn woorden die altijd uitkomen met dit soort wedstrijden. Lukt het de mannen om ook deze wedstrijd te winnen? Moedig zij aan en help hun naar de overwinning. Aanvang wedstrijd: 15:30uur.

Dames 1 heeft een overtuigende overwinning nodig om aan te haken bij te top van de competitie. Dit moet gebeuren tegen Limes. Dosko staat 4e, Limes staat 5e, dat is een potentiële kraker te noemen. Lukt het om de punten thuis te houden? Ook deze wedstrijd begint om 15:30uur. Je hoeft ook op dit tijdstip niet te vervelen op de tribune.

Deze wedstrijd moet het gebeuren zijn de reacties als je vraagt wat Heren 1 gaat doen zaterdag. Thuis tegen Limes. Heren 1 sprokkelt steeds meer punten binnen, maar een overtuigende overwinning zou erg goed uitkomen voor de mannen. Hoeveel punten zullen de mannen in eigen huis houden? Kom het bekijken om 18:00uur.

Zoals je leest is het een bomvolle dag in onze sporthal de Stolp. Er is eigenlijk geen tijd om weg te gaan, dus smeer wat broodjes, neem wat te drinken mee en geniet de hele dag van mooie wedstrijden.